Bejárati ajtók

Kömmerling 76AD bejárati ajtók

A legtöbb fejtörést általában a bejárati ajtó kiválasztása okozza. Hiszen az ajtóknak nemcsak jó műszaki tulajdonságokkal kell bírnia, hanem meg kell felelnie különböző esztétikai igényeknek is.

A Kömmerling bejárati ajtók sokféleségükkel eleget tesznek ezeknek a követelményeknek. Kedvező árfekvés mellett, de kiváló minőségű alapanyagokból, igényes gyártási minőségben elkészített nyílászárók.

 

kommerling ajto 01

 

Profilrendszer:

76 mm-es - 5 légkamrás - Kömmerling 76AD profilrendszer, elegánsan szögletes formavilággal, minden tartományban erős, horganyzott acél merevítéssel. A tokban és a szárnyban végigfutó kétsoros extrudált gumitömítés világosszürke /fekete/ színben. A szárnyprofilban merevítő saroktuskókkal.
Hőhídmentes aluküszöb, küszöbtakaró profil, gyári vízvető rendszer dupla kefetömítéssel.

3 rtg-ű hőszigetelt üvegezés:

Alapkivitelben 3 rétegű Ug=0,6 W/m2K - 44mm vastag üvegszerkezettel, /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, alumínium távtartóval. vagy 2 rétegű /Ug=1,0 W/m2K/ üvegezéssel /összvast.: 24mm/, ill. mindkét esetben melegperemes távtartóval is rendelhető.

Ajtópanelek – DoorPanels katalógus LETÖLTÉS

Alapesetben a DoorPanels kínálatában szereplő ajtópanelek közül lehet választani. Itt megtalálhatók a klasszikus vákumszívott PVC panelek, ill. a modern HPL síkpanelek egyaránt.
A panelek készülhetnek tele változatban /üveg nélkül/ ill. különböző üvegezett változatokban - normál, katedrál vagy díszüvegezéssel, a HPL panelek inox kerettel vagy anélkül.

Felületképzés, színek, alu.burkolat:

Az alapkivitel kívül-belül fehér, de a nyílászárók rendelhetők többféle /Kömmerling paletta szerint 3 standard és 17 különleges szín/ fautánzatú fóliával a külső ill. külső-belső oldalon. Külső-belső alapfóliás felület esetén az alaptest is színes/.

Vasalat:

Alapkivitelben 4 görgős biztonsági ajtórúdzár kilincsműködtetéssel. Opcióban rendelhetők biztonsági csapos és biztonsági kampós változatok is.
3db, egyenként 110kg teherbírású Roto ajtópánt, Rotoline fehér ajtókilincs szett

 

Hagyományos, osztott /kazettás/ ajtók:

 

kommerling ajto 02

A hagyományos, osztott /kazettás/ bejárati ajtóknál a szárnykeretben tetszőlegesen elhelyezett belső "szárnyosztókkal" nagyon sok ajtóforma alakítható ki.
A keletkező kis mezőkbe tömör hőszigetelt betét vagy különböző mintás-katedrál-reflexiós üveg egyaránt tehető, így végtelenítve a lehetőségeket. Az alábbi néhány variáció csepp a tengerben, segítség a lehetőségek bemutatásában.

ajto k 01ajto k 01 ajto k 01 ajto k 01 ajto k 01 ajto k 01 ajto k 01 ajto k 01