Bejárati ajtók

Rába fa bejárati ajtók - klasszikus

 
A legtöbb fejtörést általában a bejárati ajtó kiválasztása okozza. Hiszen az ajtóknak nemcsak jó műszaki tulajdonságokkal kell bírnia, hanem meg kell felelnie különböző esztétikai igényeknek is. A Rába bejárati ajtók sokféleségükkel eleget tesznek ezeknek a követelményeknek. Kedvező árfekvés mellett, de kiváló minőségű alapanyagokból, igényes gyártási minőségben, elkészített nyílászárók. Szinte minden esetben felületkezelt kivitelben.

Rábaablak fa bejárati ajtók

 

ALAPANYAG

Hossztoldott, rétegragasztott, hibakiejtett álló évgyűrűs I. oszt. lucfenyő /borovi-, vörösfenyő ill. meranti is rendelhető/ 68-92mm vtg. eurofalcos kivitelben. A szárnyban végigfutó hosszú élettartamú gumitömítés /típustól függő mennyiségben/ többféle színben a lazúrtól függően.

KÜSZÖB

Hőhídmentes alumínium, 32 mm lépésmagasságú Gutmann Weser küszöb.

ÜVEGEZÉS - BETÉTEK

Üvegezés, mint az ablakoknál. A betétek szendvics szerkezetűek, de mindkét oldalon mart tömör fa lappal. Hőszigetelés és betétvastagság típustól függően.

VASALAT

GYÁRTÁSI MINŐSÉG

Az alapkivitel Roto NT ötpontos biztonsági zár, de kérhető acélcsapos /Excl. 92-nél alapkivitel/ és acélkarmos változat is. Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, sárga ill. ezüst színben.

Az 1200 m2-es gyártócsarnokban telepített professzionális ablakgyártó központ, a 15 éves múlt, a tapasztalt szakembergárda, a megfelelő gyártás közi ellenőrzések egy igazán szépen és jól összerakott terméket eredményeznek.

ÉLETTARTAM

FELÜLETKEZELÉS

A Rába bejárati ajtók külső felületére10 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás mellett. Élettartam? Unokáink is látni fogják … Viszont nem szabad elfelejteni: a fa nyílászáró törődést igényel, amely a bejárati ajtóknál különösen FONTOS!

10 ÉV GARANCIÁVAL - Remmers Induline környezetbarát vizes bázisú lazúr, több rétegben felhordva. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve. Színválaszték: színminta szerinti lazúrok és fedő színek kétféle színskálában /T-transzparens ill. P-pigmentált sorozat/

GARANCIA

ALKALMAZÁS

5év teljes körű garanciával /felületkezelésre 10 év – megfelelő karbantartás mellett/

Lakó- és középületekben, irodaházakban. Mindenhol, ahol cél az igényes megjelenés

A tervezés során a biztonsággal kapcsolatban sokféle igény, elképzelés felmerül. Az épületeknél a leggyengébb láncszem elvét azonban célszerű betartani. A bejárati ajtókat tehát sem túlbiztosítani, sem alulbiztosítani nem célszerű az épület egyéb nyílászáróihoz képest. A Rába fa bejárati ajtók ideálisan megfelelnek ennek a szemléletnek.

Classic /hagyományosan osztott/ jellegű ajtótípusokat a lenti galériában találhat /de az ajtókatalógus is letölthető/. A Modern /síklapos/ ajtótípusokért pedig kattintson ide.