Beltéri ajtók

CPL fóliás design ajtók

 
A mai modern ajtók közül a CPL fóliás beltéri ajtók jelentik a korszerű, igényes, tartós, kevésbé sérülékeny, de a legkedvezőbb árú megoldást. Az utólag szerelhető különböző színű fautánzatú fóliás ajtószerkezetek egyszerűen elegánsak. A letisztult gyártási technológia, az alkalmazott anyagok minősége, igényessége /CPL fóliál, ajtózárak, nikkelezett pántok/, a beépített gumi ütközőprofil modern, kiváló használhatóságot biztosít.
Full001  

AJTÓLAPOK

Alapesetben könnyített szerkezetű un. "papírrács betétes" beltéri ajtólapok, forma- és mérettartóak, végleges felületkezeléssel ellátva erősített /4mm vtg./hordozó felülettel. CPL fóliával -  számottevő ütés és karcállóság !

TOKSZERKEZET

Utólag beépíthető, állítható MDF tok, állítási lehetőség: +20 mm, 2 db nikkelezett ajtópánttal, fém pánttáskával.

SZÍNVÁLASZTÉK

Közel 40féle színben választható. Ajtólap sérülés esetén garantáltan ugyanabban a színben újrarendelhető

ÜVEGEZÉS

Többféle üvegezési forma, egyedi ötletekkel, tetszőleges üvegmintával

MÉRETEK

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Az egyedi gyártás miatt tetszőleges egyedi méretben rendelhető.

Megfelelő használat esetén hosszú ideig szolgálja az Ön kényelmét.

SOKRÉTŰ ALKALMAZÁS

TISZTÍTHATÓSÁG

Egyaránt felhasználhatók új építésű, ill. felújított lakóházakban, középületekben. Modern belsőkhöz ajánljuk

A laminált sima felületek tisztítása karcmentes tisztítószerrel, puha ruhával könnyedén, gyorsan elvégezhető.

BEÉPÍTÉS

 
A korrekt beépítéshez falkáva kialakítása szükséges.  
   

 

Egyedi méretben, egyedi formavilággal rendelhetők cégünknél CPL fóliás beltéri ajtók. Óriási szín és formavilág kavalkád, kiváló gyártási minőség jellemzi a termékeket. Az egyediség óriási előny, PANELBE és régi társasházi lakásokba egyaránt be tudjuk építeni. A CPL fólia lényegesen erősebb, strapabíróbb, mint a nagyáruházakban kapható papíralapú fóliás ajtók.

Ajtókonfigurátor megtekintése

Természetesen az igényekhez és a pénztárcához igazítva különböző formák közül lehet választani. Az alapváltozat papírrács betétes, de 4mm /nem 3mm, mint általában/ vastag MDF lapok között. Meg tudjuk mutatni a különbséget !!

Mennyibe kerül? Mindenki ismeri a "sokszor az olcsó a drága" kifejezést. Ez a termék nem a hatalmas mennyiségben, szériméretben legyártott olcsó (20)-30 eFt-os ajtóval kíván versenyezni. Amit majdnem az ajtó áráért a helyszíni méretre kell majd alakítani. Viszont kifejezetten ajánljuk azoknak, akik egy középkategóriás ajtót szeretnének vásárolni (40)-50-60-(70) eFt-ért pontosan abban a méretben, ami az adott nyíláshoz szükséges. Igényes, modern formák, gyönyörű  színek közül lehet választani. Többszínű betétekkel, fémcsíkok elhelyezhetőségével, vízszintes és függőleges szálirányú mintázattal, különböző üvegkivágásokkal egyaránt tudunk szolgálni

SZÍNVÁLASZTÉK

Kapcsolódó galéria