Fa és fa/alu. nyílászárók

Rába Innova 92/110 fa ablakok

 
"Harmóniában a természettel" - Alacsony energiafelhasználású épületekbe kifejlesztett, magas minőségű és műszaki tulajdonságú nyílászárók. Jövőbe mutató csúcstechnológiát ötvöz letisztult megjelenéssel. Kiemelkedő műszaki jellemzői és kedvező ár/érték aránya miatt az Innova 92 /régebben Exclusive 92/ típusnak szavazott bizalmat a legtöbb fa nyílászáró megrendelőnk az utóbbi években.
Innova 92  

ALAPANYAG

Hossztoldott,  4 rétegű ragasztott, hibakiejtett álló évgyűrűs I. oszt. lucfenyő 92mm vtg. eurofalcos kivitelben /borovi-, vörösfenyő, meranti, accoya, red grandis ill. toldásmentes alapanyag is rendelhető/
A szárnyban végigfutó háromszoros hosszú élettartamú gumitömítés többféle színben .

VÍZVETŐ

Hőhídmentes peremes vízvető bronz ill. ezüst színben.
A szárny- és tokvízvető alaptartozék.

ÜVEGEZÉS

Alapkivitelben speciális 3 rétegű Ug=0,6-(0,5) W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, melegperem zárással /műanyag betétes nemesacél távtartóval/. Rétegrend: 4low-E -16(18)argon – 4float – 16(18)argon – 4low-E. Igény esetén katedrál üvegek, nap-, és fényvédő üvegek, biztonsági üvegek, egyedi napvédő üvegek rendelhetők.

HŐSZIGETELÉS

VASALAT

A komplett termék /keret + üveg együtt/ Innova 92 esetén Uw = 0,84-0,78 W/m2K üvegtől függően.
Innova 110 esetén Uw = 0,75 W/m2K.

A Roto-NT vasalat alapkivitele már tartalmazza a hibás működésgátlót, az alapbiztonsági gombafejes kiemelésgátlót /Innova 110 esetén prémium biztonsági vasalat/. A résszellőző alapkivitelben.
Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, sárga ill. ezüst színben.

GYÁRTÁSI MINŐSÉG

ÉLETTARTAM

A 2013 évi fejlesztés eredményeképpen a gyártócsarnokban telepített professzionális ablakgyártó központ, a 20 éves múlt, a tapasztalt szakembergárda, a megfelelő gyártás közi ellenőrzések egy igazán szépen és jól összerakott terméket eredményeznek.

A Rába Innova 92/110 nyílászárók külső felületére 10 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás mellett. Élettartam? Unokáink is látni fogják … Viszont nem szabad elfelejteni: a fa nyílászáró törődést igényel!

FELÜLETKEZELÉS

GARANCIA

7+3 ÉV GARANCIÁVAL
Remmers Induline környezetbarát vizes bázisú lazúr, több rétegben felhordva. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve.
Színválaszték: színminta szerinti lazúrok és fedő színek
A felületkezelésről bővebben.

5év teljes körű garanciával /felületkezelésre 10 év – megfelelő karbantartás mellett/

Innova 110

Az Innova 110 rendszert átlagon felüli műszaki jellemzői sorolják a prémium osztály legjobbjai közé. Az alkalmazott prémium vasalat mindenhol biztonsági zárfogadókat tartalmaz. A Soft Close záráscsillapítás egyedülálló komfortot biztosít a használat során. A termékcsalád bejárati ajtó prémium védőbevonatot kapnak.

Innova Trendline.jpg


Az Innova Trendline az Innova 92/110 rendszer továbbfejlesztett változata, ahol a formabontó megjelenésre tettük a hangsúlyt. A belső oldalon síkba záródó szárny és az alapkivitelben rejtett ablakpántok teszik igazán modernné/különlegessé ezt a terméket.


A fa a legősibb, évezredek óta használt természetes építőanyagaink közé tartozik. Kiváló tulajdonságai a mérettartósság, a környezeti behatásokkal szembeni ellenálló képesség, a jó hőszigetelés, és a könnyű megmunkálhatóság. Emellett nagyon dekoratív, és jó közérzetet is biztosít.
A fa képes a levegő nedvességét szabályozni, ezáltal segít a páratartalom optimalizálásában.
A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.
A cégünk által kínált nyílászárók rétegragasztott, hibakiejtett I. osztályú anyagból készülnek, gondos válogatás után. A gyártó műhelyben nagy gondot fordítanak a nyersanyagok megfelelő nedvességtartalmának biztosítására. A vízálló rétegragasztás megakadályozza a szerkezetek vetemedését, alakváltozását.

Az ablakok-erkélyajtók mellett természetesen kínálunk fa bejárati ajtókat, külső oldali árnyékolásra fa zsalugátereket, belső kiegészítőként fa párkányokat.