vasárnap, 24 március 2013 20:10

Munkáink

Társasházak, irodaházak - 2000-2003

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

radnoti01kGyőr Újváros-Sziget városrész határán, a Radnóti utcában fekszik e társasház, amely egyedi tervezésével, tagolt homlokzatával kiemelkedik a tucat társasházak közül. A földszinten irodák, a felső 3 szinten lakások helyezkednek el. Az épület 2000-2001-ben épült, nyílászárók szempontjából az egyszerűbb, hagyományos műszaki megoldásokkal.
Az alsó szintjén volt üzletünk is a 2006-tól 2009-ig.

Termékek: Premier fehér műanyag nyílászárók, vakolható külső tokos redőnyök.

hedervari01kA Hédervári út meghatározó épülete, ívelt alaprajzával a 2002-ben épült társasház. A tervezői elképzelés variálta a színeket, a különböző redőnyözési megoldásokat az épületen. Így a földszinti festett szürke műanyag nyílászárókra föléépített redőnyök készültek. A többi szinten vakolható külső tokos redőnyök kerültek a vegyesen szürke ill fehér nyílászárókra.
Termékek: Premier fehér ill. festett szürke műanyag nyílászárók,
vakolható külső tokos redőnyök

Szintetika01kGyőr-Nádorváros ipari területén, a vasút melletti üzletház soron épült 2002-ben a Szintetika Kft üzletháza. A 2 szint + tetőteres épület két emeleti szintjére kerültek műanyag nyílászárók. Az íves alaprajzi sorolások igazi hangulatot adtak az épületnek, mely ékessége lett környezetének.

Termékek: Kömmerling fehér műanyag nyílászárók


dunakapu01kGyőr belvárosában, a Dunakapu tér sarkán található az az épület, amelynek teljes felújítását 2003-ban végezték. A műemléki környezet csak minőségi anyagok, termékek beépítését tette lehetővé. A tetőtér kivételével így alumínium burkolatos műanyag nyílászárók kerültek a régi ablakok helyére /a tetőtér festett műanyag kivitelben készült/. A beépített szerkezetek a mai napig kiváló minőségben működnek/.
Termékek: Kömmerling alu. burkolatos nyílászárók szürke színben

 

Utoljára frissítve: kedd, 21 július 2015 11:43