hétfő, 01 január 2018 05:22

Munkáink

Irodák, telephelyek - 2013 - 2017

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

edhome01kAz ED Home Kft társasházaihoz 2016-17 évben cégünk szállított nyílászárókat. Az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó társaság 2017-ben elkészült nádorvárosi telephelyének komplett külső-belső nyílászáróit, árnyékolástechnikáját is mi szállítottuk/szereltük. Igényes anyagválasztás, különleges üveg és rusztikus beltéri térkialakítás jellemzi az épületet.

Termékek:
- Veka Softline 82MD kívül antracit fóliás homlokzati nyílászárók
- Aliplast alumínium egyedi bejárati ajtó
- Hella Z lamellás vakolható zsaluziák
- CPL és biztonsági üveg beltéri ajtók

nav01k A győri belvárosban a Szt. István u.-i NAV székház sötétbarna fa nyílászárói helyenként már igen rossz állapotban voltak. Cégünk kapta a megbízást 2013-15 között több ütem, hogy ezeket korszerű műanyag nyílászárókra cserélje le /természetesen megtartva a külső megjelenést/. Egyedi ütemezéssel /igazodva a hivatal működéshez/ a megrendelő megelégedésére végeztük a nyílászáró cseréket komplett helyreállítással együtt.

Termékek:
- Veka AD70 és Brügmann AD73 kívül sötét tölgy fóliás műanyag nyílászárók

kormanyhiv01kKözel az előző épülethez a Dávidbau Kft kivitelezésében valósult meg a Győr, Jókai u.-i irodaépület /melyben a kormányhivatal is helyet kapott/ teljes külső rekonstrukciója. Az I. ütemben 2014-ben került sor a már nagyon elavult és leromlott állapotú acél üvegfalak cseréjére. Az épületen a külső és belső oldalon egyaránt végigfutó emeleti szalagablaksorok több műszaki problémát is felvetettek, melyek megoldása okozott némi fejtörést.
A beépített alu.burkolatos műanyag nyílászárók, ill. a földszinti alumínium nyílászárók viszont kiállják az idő próbáját.

Termékek:
- Veka 70AD alu.burkolatos műanyag nyílászárók, 3 rtg.-ű üveggel
- Alumínium üvegfalak /földszint/

 

Utoljára frissítve: vasárnap, 07 január 2018 20:38