kedd, 04 február 2014 09:57

Munkáink

Családi ház felújítások - 2010 - 2013

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Az itt bemutatott családi házakban az a közös, hogy új tulajdonosaik nagyon jó érzékkel, igényesen és ízléssel nyúltak hozzá a meglévő épülethez. Ez megmutatkozott a felhasznált anyagokban /nem csak a nyílászáróknál/, a kivitelezés igényességében, így a végeredmény önmagáért beszél.

liezen01k

balint03kAz első épület Győr-Újváros műemlék negyedében található. A régi épület /több éve általunk kicserélt/ fehér műanyag nyílászárói kerültek ki az utcai homlokzat nyílásaiból. A műemléki környezet miatt az új utcafronti Rábaablak fa nyílászárók műemléki osztódíszeket kaptak.

liezen03k A környéken lévő családi házakra jellemzőek a nagyon hangulatos belső udvarok. Ezt itt is sikerült megvalósítani. Az egyszerűen elegáns nyílászárók nagyon jól illeszkednek /színben is/ az épület stílusához.

Termékek: Rábaablak Exclusive 92 fa nyílászárók műemlék osztódíszekkel
Utcafronton: színes vakolható tokos redőnyök

 

nemeth01k

Győr-Révfalu a másik helyszín. Itt is egy régebbi épület teljes átalakítása volt napirenden. Rábaablak fa nyílászárók, az emeleten fa zsalugáterekkel kiegészítve kerültek beépítésre. Hosszú egyeztetési folyamat eredménye látható a fényképeken. A szín kiválasztása kissé nehezen ment, de aztán minden a helyére került.

nemeth02kTermékek: Rábaablak Exlusive 92 fa nyílászárók
Rábaablak fa zsalugáterek

 

 

 

 

Utoljára frissítve: vasárnap, 08 november 2015 22:12