szerda, 24 március 2010 03:37

Rólunk

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

bb10kVállalkozásunk 1997-ben indult, jelenleg a nyílászáró értékesítési-szerelési tevékenységet a GS Ablak Kft keretében végezzük.
Győrben a Bercsényi ligeti telephelyünkön alakítottuk ki bemutatótermünket, raktárunkat.

Induló tevékenységünk a műanyag nyílászáró értékesítés, redőnyökkel, rovarhálókkal kiegészítve ill. az ehhez tartozó kivitelezés a szükséges járulékos munkákkal együtt. Az első években folyamatos és lendületes forgalomnövekedés jellemezte vállalkozásunkat, így a cég alapítása óta folyamatosan bővült, referencia listánk alapján jelentős megbízásoknak tett eleget, sikeresen.

bb 01kTevékenységünket az évek alatt kiszélesítettük, termékpalettánkat fa és alumínium homlokzati nyílászárókkal, zsaluziákkal, belső ajtókkal bővítettük.
Megrendeléseink széles skálán mozognak, hiszen az 1 db-os megrendelés- től a több tíz milliós munkákat is vállaljuk. Megrendelőink egy része magánszemély (új épületek nyílászárói, régi épületek ablakcseréi). A megrendelések másik része a projekt kategóriába tartozik (kisebb-nagyobb társasházak, csarnokok, üzemi épületek, irodaházak, oktatási-nevelési intézmények, egyéb középületek), ahol közvetlenül vagy alvállalkozóként vagyunk jelen.

bb02kArs poetikánk változatlan: munkáinkat mindig az igényesség, precizitás, a gyorsaság és megbízhatóság jellemezte, igyekszünk vevőink igényeit teljes körűen kiszolgálni. Az általunk kivitelezett munkák kiváló minősége, a cég megbízhatósága folyamatosan öregbíti hírnevünket. A gazdasági válság, az új idők szele természetesen nálunk is érezteti hatását. A vevőinket állandóan megújuló termékválasztékkal, új szolgáltatásokkal igyekszünk megtartani, megszerezni. Hisszük, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét.

bb07kKözpont és bemutatóterem
9025 Győr, Bercsényi liget 105/b
Nyitva
: - hétfő-péntek: 8,00 - 16,00
- szombat: ZÁRVA
Ebédszünet
:- 12,00 - 13,00


--> UGRÁS A TÉRKÉPRE -

 

 

Utoljára frissítve: vasárnap, 17 május 2020 16:27