Fa és fa/alu. nyílászárók

Rába Primera 68 fa ablakok

 
"Ahol az igazán jó ablak kezdődik" -- A tradíció és a modern technika tökéletes ötvözete ez a nagy múlttal rendelkező nyílászáró család. Az elmúlt évtized leggyakrabban alkalmazott ablaki. Kedvező árfekvés mellett, de kiváló minőségű alapanyagokból, igényes gyártási minőségben, alapkivitelben felszerelt nyílászárók. Gyakorlatilag minden esetben felületkezelt kivitelben.
A „kisipari” és a „multis” minőséget nem nálunk kell keresni.
Primera 68  

ALAPANYAG

Hossztoldott, 3 rétegű rétegragasztott, hibakiejtett álló évgyűrűs I. oszt. lucfenyő 68mm-es eurofalcos kivitelben /borovi, vörösfenyő, meranti, accoya, red grandis ill. toldásmentes alapanyag is rendelhető/ .
A szárnyban végigfutó kettős hosszú élettartamú gumitömítés többféle színben.

ÜVEGEZÉS

Primera 68-as ablak esetén alapkivitelben speciális 2 rétegű Ug=1,0 W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, melegperem zárással /műanyag betétes nemesacél távtartóval/.
Igény esetén katedrál üvegek, nap-, és fényvédő üvegek, biztonsági üvegek rendelhetők.

VASALAT

GYÁRTÁSI MINŐSÉG

A Roto-NT vasalat alapkivitele már tartalmazza a hibás működésgátlót, az alapbiztonsági gombafejes kiemelésgátlót. A résszellőző alapkivitelben kérhető.
Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, sárga ill. ezüst színben.

A 2013 évi fejlesztés eredményeképpen a gyártócsarnokban telepített professzionális ablakgyártó központ, a 20 éves múlt, a tapasztalt szakembergárda, a megfelelő gyártás közi ellenőrzések egy igazán szépen és jól összerakott terméket eredményeznek.

ÉLETTARTAM

FELÜLETKEZELÉs

A Rába Primera 68 nyílászárók külső felületére 7+3 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás mellett. Élettartam? Unokáink is látni fogják … Viszont nem szabad elfelejteni: a fa nyílászáró törődést igényel!

7+3 ÉV GARANCIÁVAL
Remmers Induline környezetbarát vizes bázisú lazúr, több rétegben felhordva. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve.
Színválaszték: színminta szerinti lazúrok és fedő színek
A felületkezelésről bővebben.

GARANCIA

VÍZVETŐ

5év teljes körű garanciával /felületkezelésre 7+3 év – megfelelő karbantartás mellett/

Hőhídmentes peremes vízvető /ívelt keresztmetszet/ bronz ill. ezüst színben.
A szárny- és tokvízvető alaptartozék.

A fa a legősibb, évezredek óta használt természetes építőanyagaink közé tartozik. Kiváló tulajdonságai a mérettartósság, a környezeti behatásokkal szembeni ellenálló képesség, a jó hőszigetelés, és a könnyű megmunkálhatóság. Emellett nagyon dekoratív, és jó közérzetet is biztosít.
A fa képes a levegő nedvességét szabályozni, ezáltal segít a páratartalom optimalizálásában.
A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

A cégünk által kínált nyílászárók rétegragasztott, hibakiejtett I. osztályú anyagból készülnek, gondos válogatás után. A gyártó műhelyben nagy gondot fordítanak a nyersanyagok megfelelő nedvességtartalmának biztosítására. A vízálló rétegragasztás megakadályozza a szerkezetek vetemedését, alakváltozását.

Az ablakok-erkélyajtók mellett természetesen kínálunk fa bejárati ajtókat, külső oldali árnyékolásra fa zsalugátereket, belső kiegészítőként fa párkányokat.